GcG logo tel breed

 Klachtenformulier (WKKGZ)

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt, wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.
Is dit lastig voor u of komt u er met de fysiotherapeut niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met onze onpartijdige klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen.
De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel, alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

Als u er met uw therapeut en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie VVAA.

Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de fysiotherapeuten. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Benoemde klachtenfunctionaris binnen gezondheidscentrum Grubbenvorst is Peggy Jacobs, op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 uur en 12:00 uur op 077-3662066 of via mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt hiervoor het klachtenformulier invullen en toezenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
pdfDownload hier het klachtenformulier, dit kunt u afdrukken en naar de klachtenfunctionaris toezenden.