GcG logo tel breed

 

Veel meer dan fysiotherapie alleen!

Zoals onze naam al doet vermoeden kunt u binnen ons centrum voor veel meer terecht dan alleen fysiotherapie. 
Wij werken nauw samen met de verschillende disciplines binnen onze praktijk. Uiteraard altijd met het belang van u als patiënt voorop!
Wij streven naar een zo persoonlijke mogelijke aanpak.

Naast de persoonlijke aanpak staat doelgerichtheid met het hoogst haalbare resultaat bij ons centraal binnen het centrum. 
Juist door de multidisciplinaire samenwerking kunnen we vaak heel gerichte efficiënte maatwerk oplossingen bieden! Snel weer beter,dat is wat we willen bereiken voor u als patiënt !

Ontdek op onze vernieuwde website de mogelijkheden.

 Parkinson netwerk

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Ruim 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinsonverpleegkundigen), verdeeld over 69 regio's zijn aangesloten bij dit netwerk. Het streven is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit doen we onder meer door de expertise te vergroten van zorgverleners middels scholingen, het ParkinsonNet jaarcongres en door onderzoek. Het ParkinsonNet faciliteert een optimale samenwerking tussen de zorgverleners. Ook therapeuten van gezondheidcentrum Grubbenvorst zijn aan gesloten bij ParkinsonNet.